چربی گیر بتنی 

چربی گیر بتنی یکی از اجزای مهم در تصفیه فاصلاب به شمار می آید و در امور صنعتی چون کارواش، رستوران، تعمیرگاه ماشین، کشتارگاه ، بخش شهری و برای مصارف خانگی و بخش تولیدی و استفاده از ماشین آلات و دستگاه های مختلف کاربرد دارد.
قیمت چربی گیر فاضلابی

برای اولین بار از چربی گیر در کشتی های نفتکش، به عنوان ابزاری برای جلوگیری از ورود نفت به درون دریا استفاده شد. زیرا ساختار آن به گونه ای است که به راحتی روغن و آب مخلوط شده را از یکدیگر جدا می کند. انواع مختلفی از چربی گیر وجود دارد که با توجه به موارد مصرفی در بخش مورد نظر، استفاده می شود. یکی از انواع آن، چربی گیر بتنی است و فرایند جداسازی روغن و آب درون فاضلاب را انجام می دهد.
هر یک از انواع مختلف چربی گیر، قابلیت جدا نمودن نوع خاصی از روغن را دارند، یعنی نمی توان از یک مدل چربی گیر برای حذف تمام روغن ها استفاده کرد. روغن ها ممکن است دارای منشا گیاهی، حیوانی و صنعتی باشند که از نظر سایز و نوع با یکدیگر تفاوت دارند. به عنوان مثال، ممکن است روغن امولسیونی، ‌روغن آزاد شناور و حل شده در آب موجود باشند که هر کدام نیاز به روش خاصی برای جداسازی دارند. لازم به ذکر است که هر یک از چربی گیر ها علاوه بر جداسازی روغن، قابلیت جدا نمودن مواد جامد و معلق درون فاضلاب را دارند. انواع چربی گیر ها شامل، چربی گیر API، چربی گیر CPI و چربی گیر هیدروسیکلون می باشند.
چربی گیر ها علاوه بر نوع کاربری که دارند، با توجه به ساختار مواد اولیه آن که ممکن است فایبرگلاس، پلی اتیلن و یا بتن باشد، شناخته و بر همان اساس نیز نام گذاری می شوند.

بتن
ماده اولیه و جنس چربی گیر بتنی، همانطور که از نام آن هم مشخص است از بتن می باشد. بتن یک ماده کامپوزیت است و دارای سنگدانه های درشت است که در ترکیب با سیمان سیال یا به عبارتی خمیر سیمان، پس از مدتی سفت و سخت شده و به بتن تبدیل می شود که از استحکام فوق العاده زیادی برخوردار است.
در سالیان گذشته، برای ساخت بتن از سیمان آهک استفاده می کردند و گاهی از سیمان های هیدرولیکی، مانند سیمان آلومینیوم، سیمان کلسیم یا از سیمان پرتلند، نیز استفاده میشد. انواع دیگری از بتن وجود دارد که بدون سیمان ساخته می شود و برای آسفالت و سطوح جاده ها به کار گرفته می شود .
بتن ماده ای مقاوم و سرسخت است و طول عمر زیادی هم دارد، ولی در برابر ضربه آسیب پذیر است و شکنندگی بتن از معایب آن می باشد که برای کاهش تنش و شکستگی بتن از بتن آرمه یا میله های تقویت کننده فولاد، الیاف فولادی، الیاف کربن، الیاف شیشه یا الیاف پلاستیکی در ساختار اشیای بتنی استفاده می شود تا میزان آسیب پذیری آن را در برابر ضربه های سنگین افزایش دهد.

چربی گیر بتنی

چربی گیر بتنی،‌ با توجه به ماده ی سازنده ی آن که از بتن است به این نام شناخته می شود و یکی از اجزای سیستم تصفیه فاضلاب می باشد و با کارکردی که دارد، فرآیند تصفیه فاضلاب های صنعتی را که حاوی مقادیر زیادی روغن و چربی است را بهبود بخشیده و تکمیل می کند. اساس کار چربی گیر بتنی، جاذبه زمین و دانسیته روغن است.
چربی گیر بتنی، دارای سایز ها و اندازه های مختلف می باشد و معمولا دارای ظرفیت ۳ لیتر تا ۱۲۰ لیتر در ثانیه می باشد که با توجه به صنعت مورد نظر و میزان تولید فاضلاب و آلاینده های درون آن، انتخاب و به کار گرفته می شوند. البته می توان با استفاده از دستگاه هشدار برای اعلام ضخامت روغن درون مخزن، هنگامی که میزان آن از حد استاندارد فراتر رفت، آگاهی یافت.
این نوع از چربی گیر، دارای یک روکش بتنی ضد آب است تا بتواند از بروز مشکلات برخورد فاضلاب و بتن جلوگیری نماید.

چربی گیر بتنی - concrete grease trap
چربی گیر بتنی

مکانیسم عملکرد چربی گیر بتنی

نوع کارکرد چربی گیر بتنی بدین صورت است، فاضلاب تولید شده که حاوی میزانی آب و روغن همراه با مواد معلق دیگر است، به درون مخزن اولیه سیستم تصفیه وارد می شود، پس از ورود به مخزن از حرارت و دمای آن کاسته شده و به حالت راکد در می آید و مایعات آن بی حرکت می شود. سپس بر اثر نیروی جاذبه، رسوبات معلق در کف مخزن ته نشین می شود و اختلاف دانسیته آب و روغن باعث می شود تا روغن و آب از یکدیگر جدا شوند. پس از آن، درون مخزن شامل سه بخش است که بخش بالایی آن حاوی روغن، بخش پایینی آن، مواد و آلاینده های جامد و بخش میانی را آب تشکیل می دهد. بعد از جداسازی کامل فاضلاب، از یک پارو برای جمع آوری روغن استفاده می شود، سپس مایعات موجود از طریق یک لوله به مخزن دیگری انتقال داده می شود. تصفیه نهایی فاضلاب درون مخزن ثانویه انجام می شود. آن میزان از روغن و لجنی که درون مخزن باقی می ماند، در نهایت در محیطی دیگر و خارج از مخزن تخلیه می شوند.

کاربرد چربی گیر بتنی

• در امور صنعتی چون کارواش، رستوران، تعمیرگاه ماشین، کشتارگاه و …
• در بخش شهری و برای مصارف خانگی
• در بخش تولیدی و استفاده از ماشین آلات و دستگاه های مختلف
• در بخش تجاری و مراکز تجاری

مزایای چربی گیر بتنی

• دارای اشکال و سایز های مختلف
• دارای پوشش و عایق مناسب در برابر گرما و سرما
• قابلیت نصب سریع و آسان
• عدم نفوذ مواد و آلاینده های دیگر
• عدم نیاز به نگهداری دائم
• تعمیر و بازرسی آسان

چربی گیر بتنی
چربی گیر

محدودیت های چربی گیر بتنی

چربی گیر بتنی، یکی از بهترین و رایج ترین گزینه ها برای تصفیه فاضلاب محسوب می شود، ولی مشکل اساسی آن عدم مقاومت کافی بدنه آن در برابر فشار زیاد، ضربه، خوردگی و سایش است. همین عامل استفاده از آن را در مکان های مختلف، محدود می کند. البته تمهیداتی به کار گرفته شده و روکشی بر روی سطح بتن کشیده می شود تا مقاومت آن را افزایش دهد و بدین شیوه محدودیت آن را پوشش داده و برای مصارف گوناگون، مناسب سازد.

قیمت چربی گیر بتنی

قیمت چربی گیر بتنی با توجه به عوامل مختلفی که برای آن در نظر گرفته می شود، تعیین می شود. به عنوان مثال، حجم و ظرفیت مخزن آن و همچنین میزان پساب ورودی به آن مهم است، هر اندازه که سرعت ورودی پساب بیشتر باشد،‌ قیمت چربی گیر بتنی افزایش می یابد. عامل دیگر، روش چربی گیری در سیستم تصفیه فاضلاب است. مورد دیگر موثر بر قیمت، تجهیزات اضافه به کار گرفته شده در چربی گیر است. با توجه به مجموعه عوامل بیان شده، قیمت چربی گیر مشخص می شود.

امتیاز
کارشناسان شرکت مهندسین تصفیه فاضلاب مهاب طراح و مجری انواع پکیج های تصفیه فاضلاب بهداشتی و صنعتی
021-86122170

2 دیدگاه دربارهٔ «چربی گیر بتنی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *