چربی گیر پلی اتیلن

قیمت خرید چربی گیر پلی اتیلن سیستم جداکننده روغن و آب

یکی از قطعات موردنیاز در فرایند تصفیه فاضلاب، جداکننده روغن و آب است و تحت عنوان دستگاه چربی گیر از آن نام برده می شود. به عبارتی، چربی گیر نوعی از تجهیزات مورداستفاده در فرایند تصفیه است که قابلیت جدا کردن آب و روغن را دارد. انواع مختلفی از چربی گیر وجود دارد و بنا به نیاز مصرفی، مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از آن‌ها چربی گیر پلی اتیلن است و عمل جداسازی روغن‌ها و گریس‌های موجود در فاضلاب را انجام می‌دهد.

چربی گیر پلی‌ اتیلن

سالانه حدود نیم میلیون تن چربی و روغن وارد سیستم پساب کشور می‌شود. چربی گیر پلی اتیلن یکی از سیستم‌های تصفیه فاضلاب است که برای عملیات پیش‌تصفیه برای حذف روغن و گریس استفاده می‌شود. در روغن‌زدایی‌ها، فرایندهای شناورسازی و ته‌نشینی مکانیسم‌های اصلی حذف روغن و چربی و هم‌چنین ذرات معلق هستند.

چربی‌ها و روغن‌ها یکی از رایج‌ترین آلاینده‌های فاضلاب هستند. گریس و روغن به دیواره‌های لوله می‌چسبد، لوله‌ها را مسدود می‌کنند و به تجهیزات تصفیه آب آسیب می‌رساند. در برخی موارد، میزان چربی و روغن زیاد است و نیاز به ایجاد سیستم حذف روغن و چربی است.

میزان چربی و روغن در فاضلاب‌هایی مانند فاضلاب آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها، کارواش‌ها زیاد است. به‌دلیل کارایی و هزینه کم روش شناورسازی ثقلی، امروزه اغلب برای حذف چربی‌ها و روغن‌ها از فاضلاب استفاده می‌شود.

چربی گیر پلی اتیلن وسیله‌ای برای جداسازی و جمع‌آوری چربی‌ها و روغن‌ها از پساب سینک‌ها و آشپزخانه‌ها است. چربی گیرها از دو نوع فایبرگلاس و پلی اتیلن ساخته می‌شوند.

مهاب طراح و تولید کننده انواع پکیج چربی گیر و سپتیک تانک
مهاب طراح و تولید کننده انواع پکیج چربی گیر و سپتیک تانک

اجزای چربی گیر پلی اتیلن

  • مخزن اولیه برای ته نشینی آلاینده های موجود در فاضلاب، مواد جامد، روغن و چربی
  • ورودی و خروجی سبد آشغال‌گیر
  • پکینگ مدیا
  • لوله انتقال فاضلاب پاک‌سازی شده از روغن به مخزن دوم
  • دریچه خروج چربی گیر
  • مخزن ثانویه برای نگهداشت فاضلاب بدون روغن و انتقال آن به مخزن تصفیه فاضلاب

نکته قابل توجه در مورد مخزن اول چربی گیر این است که به‌عنوان مخزنی برای نگهداری و ته‌نشینی لجن و روغن است و زمانی که میزان لجن موجود از نصف مخزن بیشتر شود، تصفیه‌کننده چربی پلی اتیلن کارایی خود را از دست خواهد داد. بنابراین باید با توجه به میزان فاضلاب تولیدی و آلاینده‌های آن، ظرفیت و حجم مناسبی را انتخاب نمود تا مخزن اول به‌درستی عمل جداسازی آب و روغن را انجام دهد.

تقسیم‌بندی انواع چربی گیر پلی اتیلن از لحاظ روش تخلیه چربی


از نظر تخلیه چربی گیر، به دو نوع تخلیه اتوماتیک و تخلیه ثقلی تقسیم‌بندی می‌شود. که در نوع اول، عمل تخلیه به‌صورت کاملاً اتوماتیک و توسط یک پارو انجام می‌شود. در نوع دوم آن که به روش ثقلی است، روغن و لجن موجود از طریق جاذبه زمین به مخزنی دیگر هدایت می‌شوند، تا مخزن اولیه تخلیه شود.

قیمت چربی گیر پلی اتیلن

قیمت چربیگیر پلی اتیلن رابطه مستقیمی با حجم دستگاه دارد. با تعیین حجم چربی گیر قیمت دستگاه به‌سرعت قابل محاسبه است. کارشناسان ما برای استعلام قیمت چربی گیر پلی اتیلن و دریافت پروپوزال، محاسبه ظرفیت چربی گیر پلی اتیلن، نحوه حمل و تحویل دستگاه، با شماره ۸۶۱۲۲۱۷۰-۰۲۱ پاسخگوی شما هستند.

اساس کار چربی گیر پلی اتیلن رستوران

چربی گیر مورداستفاده در آشپزخانه صنعتی را چربی گیر صنعتی می‌نامند. چربی گیر پلی اتیلن اساس کار چربی‌زدایی پساب براساس قانون چگالی کمتر روغن بر نسبت آب نهاده شده است. چربی برای جداسازی به دو عامل خنک شدن و آرامش نیاز دارد. چربی گیر تمام اتوماتیک به‌گونه‌ای طراحی شده است که به‌محض رسیدن سطح چربی بالای مخزن چربی گیر به خروجی چربی، چربی معلق در یک کانال مخصوص جریان می‌یابد و به مخزن انتقال چربی منتقل می‌شود.

ظرفیت چربی گیر رستوان به چه عواملی بستگی دارد؟

ظرفیت سیستم جمع‌کننده چربی رستوران از پارامترهایی مانند دبی فاضلاب تولیدی، میزان غذا‌های مصرفی، تنوع غذایی آشپزخانه و نوع درصد چربی در پساب است. از بزرگترین مشکلات موجود در سیستم شبکه فاضلاب تداخل چربی در شبکه فاضلاب، گرفتگی لوله فاضلاب، سرد شدن چربی است که به دلیل توده‌ای بودن گرفتگی باعث ایجاد مشکل در باز کردن مسیر فاضلاب نسبت به سایر گرفتگی لوله‌ها است.

 کارکرد دستگاه چربی گیر مهاب

در صنایع مختلف به‌دلیل عملیات‌هایی که انجام می‌شود، آب مصرف می‌شود و در نهایت به فاضلاب صنعتی تبدیل می‌شود که حاوی مخلوطی از آب و روغن است. در این شرایط می‌توان از دستگاه چربی گیر پلی اتیلن برای جداسازی هر دو فاز استفاده کرد. در بخش‌های تولیدی و صنعتی، به‌دلیل نوع فعالیت، امکان ترکیب آب و روغن زیاد است و نیاز است تا با کمک دستگاه از ورود روغن به آب‌های سطحی جلوگیری شود. زیرا ورود روغن به درون آب‌های سطحی مضر است و اثرات مخرب زیادی را بر محیط‌زیست و انسان‌ها خواهد گذاشت.


این چربی گیر دارای انواع متفاوتی است که هر یک از آن‌ها می توانند نوع خاصی از روغن و گریس درون فاضلاب را جدا کنند. به همین دلیل باید با توجه به نوع صنعت و فعالیت‌هایی که صورت می‌گیرد، یکی از انواع آن را انتخاب نمود تا اثربخشی بیشتری داشته باشد.
چربی گیرها برای از بین بردن فاضلاب شامل، روغن شناور آزاد، روغن امولسیون، روغن حل‌شده و جامدات سوسپانسیونی که منشا آن ممکن است روغن گیاهی، حیوانی، صنعتی باشد، به‌کار گرفته می‌شود. پارامترهای مؤثر در جداسازی روغن‌ها به‌عواملی چون، اندازه قطرات روغن و تراکم آن، ویسکوزیته روغن و میزان کیفیت آب پس از جداسازی روغن از آن بستگی دارد.

اثرگذاری چربی‌گیر پلی اتیلن، در فرایند تصفیه فاضلاب و عمل جداسازی هیدروکربن‌ها، مواد روغنی و مواد آلی از آب قابل توجه است و این قابلیت را دارد که علاوه بر جداسازی مواد روغنی، مواد جامد معلق درون پساب‌ها را نیز به‌خوبی جدا نماید. جنس بدنه آن، از مواد پلی اتیلن ساخته شده است که عامل مهمی برای مقاومت در برابر خوردگی، فشار و ضربه است.

مکانیسم عملکرد چربی گیر پلی اتیلن

چربی‌گیر پلی اتیلن، در بخش ورودی فاضلاب درون مخزن قرار می‌گیرد و شرایطی را برای ته‌نشینی مواد جامد معلق فراهم می‌کند. پس از ته‌نشینی کامل تمام آلاینده‌ها، مواد روغنی و چربی موجود نیز بر روی سطح آب قرار می‌گیرند. آب که در بخش مرکزی مخزن است، از طریق یک لوله به مخزن دیگری انتقال داده می‌شود. فرایند تصفیه در مخزن دوم انجام می‌شود و آب تمیز و بدون آلاینده و روغن در آن وجود دارد. مواد روغنی و لجن ناشی از فاضلاب که در مخزن اول باقی مانده است، در طی یک دوره زمانی مشخص که ممکن است سالانه و یا ماهانه باشد، در مکانی دیگر تخلیه می‌شود.

کاربرد و کارکرد چربی گیر پلی اتیلن

ویژگی مهم این چربی گیر، فراهم کردن امکانی برای جداسازی روغن، گریس، چربی، مواد آلی از درون فاضلاب است. در بخش‌هایی از صنعت، مانند کارخانجات تولید اتومبیل، شرکت‌های تعمیرات موتور، پمپ بنزین، کارواش، آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها که امکان استفاده از روغن و آلاینده‌های روغنی آن زیاد است و ممکن است چربی و روغن به درون فاضلاب‌های آن راه یابد، نیاز است تا از چربی گیر استفاده نمایند.
در حقیقت چربی گیر پلی اتیلن، وظیفه جداسازی روغن و ذرات معلق درون پساب را برعهده دارد و این عمل را قبل از شروع فرایند تصفیه انجام می‌دهد و از ورود مواد روغنی و چربی مضر به درون مخزن فاضلاب جلوگیری می‌نماید.

چربی گیر پلی اتیلن
دستگاه بازیابی روغن از فاضلاب

پلی اتیلن

یکی از رایج‌ترین انواع پلاستیک مورداستفاده برای ساخت‌وساز در صنعت، پلی اتیلن است. این ماده برای اولین بار توسط شیمیدان آلمانی هانس فون پاچمان شناخته شد که در سال ۱۸۹۸ و ضمن تحقیق در مورد دیازومتان توانست آن را تولید نماید. اکنون از پلی اتیلن برای ساخت انواع جعبه و پاکت، تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب نیز استفاده می‌شود.

پلی اتیلن ماده‌ای است که ساختار منعطفی دارد و مقاومت خوبی در برابر ضربه و سایش دارد. هیچ زیانی برای انسان ایجاد ندارد، زیرا مواد اولیه آن سمی نیست و بر فرض ورود به بدن انسان، ایجاد مسمومیت نخواهد کرد. به‌دلیل همین خاصیت پلی اتیلن است که به عنصری قابل قبول برای استفاده در زمینه تصفیه آب و پساب تبدیل شده است. معمولاً به دو صورت، پلیمر اتیلن تراکم بالا و تراکم پایین موجود است که از نوع تراکم بالای آن برای ساخت تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و چربی گیر پلی اتیلن استفاده می‌شود.

 
امتیاز
کارشناسان شرکت مهندسین تصفیه فاضلاب مهاب طراح و مجری انواع پکیج های تصفیه فاضلاب بهداشتی و صنعتی
021-86122170

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *